e-Izolatii.ro

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00 RON
Cosul de cumparaturi este gol!
0726 728 088
021 346 35 17

Despre noi

COORDONATE GPS 

N44.4287809

E25.9785315

 

Avem multe produse in stoc,  putem livra rapid si avem preturi negociabile!

Magazinul online e-izolatii.ro este  proprietatea MTM Izolatii & Constructii S.R.L. 

Am livrat la cele mai mari proiecte din ultimii ani din Bucuresti si din tara, putem enumera cateva: Stadionul National, Sky Tower, Hidrocentrale, Cora Romania, Carrefour Romania, Biblioteca Nationala ( le puteti vedea in sectiunea http://e-izolatii.ro/portofoliu ).

Societatea MTM Izolatii & Constructii SRL, este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2005 ce are ca obiect de activitate importul si distributia de materiale moderne pentru izolatii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, cat si de diverse materiale de izolatii pentru constructii destinate cladirilor comerciale, rezidentiale, industriale, hoteliere si pentru instalatii tehnologice.

Avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune un accent deosebit pe informarea corectă a clientului si pe promovarea celor mai noi materiale şi tehnologii din domeniul izolatiilor tehnologice si al constructiilor, la cel mai bun raport “ calitate / preţ ”  societatea noastra ofera un pachet de solutii moderne clientilor sai la standarde europene, bazat pe o gama variata de materiale de calitate, accesorii si produse conexe, consiliere tehnica, asistenta tehnica la montaj si servicii logistice (distributie) la nivel national.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Materialele si serviciile oferite de către societatea noastră ţin să aducă un plus de garantie, calitate, promtitudine, siguranţă şi nu în ultimul rând durabilitate.

Pentru viitor avem in vedere o dezvoltare continua pe plan local si o extindere si in alte localitati din tara in ceea ce priveste promovarea si comercializarea marcilor pentru care detinem reprezentanta.

In calitate de importator direct de produse de la prestigioase companii internationale, ne-am propus sa devenim partenerul preferat atat al arhitectilor, instalatorilor si constructorilor, cat si al distribuitorilor de materiale de instalatii si constructii si impreuna sa reusim sa aducem servicii de cea mai buna calitate.

MISIUNE:

·Sa fim un furnizor de produse si servicii de talie nationala.

·Sa oferim suportul profesional instalatorilor, montatorilor, constructorilor, arhitectilor si proiectantilor.

·Sa satisfacem nevoile clientilor nostri într-un mod profesionist si profitabil ambelor parti.

·Sa furnizam “just in time”  produse si servicii de calitate orinde in tara.

TINTE:

·Sa fim o companie de top in domeniu nostru.

·Sa satisfacem pe deplin cerintele clientilor si sa anticipam tendintele si nevoile lor viitoare.

·Sa fim numarul unu prin servicii si consultanta catre clienti.

 

Date identificare 

MTM Izolatii & Constructii SRL

Nr. Registrul Comertului  :  J40/21485/2005 

Cod Fiscal : RO 18235662

Sediul Social: Bucuresti, Strada Preciziei nr. 13 C , sector 6

Capital social: 200 RON

Cont IBAN: RO18BTRL04601202824122XX

Banca: TRANSILVANIA-GHENCEA

Punct de lucru: str.Preciziei, nr. 13C, sector 6, Bucuresti (prima curte langa Depoul de Tramvaie Militari), sector 6, Bucuresti

Telefon: 0726 728 088 sau 021 346 35 17

Fax: 0372 870452

Mail: office@e-izolatii.ro

         www.e-izolatii.ro

Pentru verificare Ministerul de Finante accesati acest link !