e-Izolatii.ro

Cos cumparaturi

0 produs(e) - 0,00 RON
Cosul de cumparaturi este gol!
0726 728 088
021 346 35 17

Termeni si conditii

SC MTM IZOLATII & CONSTRUCTII SRL este inregistrata cu Număr Registrul General: 0014518 de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) din data de 29/07/2013.

 

1. Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.e-izolatii.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. www.e-izolatii.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, www.e-izolatii.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Tot continutul site-ului  www.e-izolatii.ro este proprietatea MTM Izolatii & Constructii SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al MTM Izolatii & Constructii SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.
Efectuarea unei comenzi pe site-ul  www.e-izolatii.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

2. Confidentialitatea informatiilor
Informatiile furnizate catre www.e-izolatii.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. www.e-izolatii.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata www.e-izolatii.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

www.e-izolatii.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.e-izolatii.ro si MTM Izolatii & Constructii SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei;  www.e-izolatii.ro si  MTM Izolatii & Constructii SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care si-a furnizat explicit pe site-ul www.e-izolatii.ro adresa de email poate opta ca ea sa fie stearsa din baza de date a www.e-izolatii.ro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

www.e-izolatii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

3. Politica de pret

Preturile din comenzi sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al www.e-izolatii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.e-izolatii.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul www.e-izolatii.ro
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda speciala www.e-izolatii.ro va garanteaza pretul si termenul de livrare dupa plata avansului. Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma in scris prin e-mail numai de catre un operator al www.e-izolatii.ro

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
Produsele comercializate prin intermediul  www.e-izolatii.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala .
www.e-izolatii.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
www.e-izolatii.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit.
Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca,  www.e-izolatii.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

In nota de mai jos aveti expuse toate variantele legate de transport pe care vi le putem oferi:

  1. Pentru comenzi de minim 600 lei fara TVA, la produsele din stoc, in Bucuresti si Ilfov aveti TRANSPORT GRATIS!
  2. Pentru comenzi pe o distanta mai mare de 70 km, TRANSPORTUL ESTE NEGOCIABIL !
  3. Puteti ridica marfa de la sediul nostru!
  4. Pentru comenzi multiple costul transportului este negociabil !

PRETURILE SUNT NECOCIABILE IN FUNCTIE DE COMANDA!

TRANSPORTUL ESTE NEGOCIABIL SAU GRATIS IN FUNCTIE DE COMANDA  !

 Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 
 
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.

4. Politica de retur

Produsele in ambalajul original, nedeteriorat se pot returna si primi contravaloarea lor! Costul transportului returului pentru clientii din Bucuresti si Ilfov este suportat de catre  www.e-izolatii.ro . Clientii din tara vor suporta contravaloarea transportului.